Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

IMAGINI cu schimbările majore la ILUMINATUL FESTIV. Piața Avram Iancu va fi noua atracție

Orașul îmbracă straie de sărbătoare, pentru că lucrările la iluminatul festiv au început. Reprezentanții Primăriei au prezentat, astăzi, imagini din proiect, arătând că vor exista schimbări majore față de anii anteriori.

IMAGINI cu schimbările majore la ILUMINATUL FESTIV. Piața Avram Iancu va fi noua atracție
Comentează 1

Cea mai mare schimbare va fi observată în fața Palatului Administrativ, unde nu vor mai exista platformele care acopereau spațiul verde și pe care erau amplasate căsuțele din lemn ale comercianților. Prin urmare, în zona Primăriei vor exista mai puține căsuțe. 

Un brad mare va fi instalat în mijlocul platoului, iar lumini speciale vor fi proiectate pe Palatul Administrativ. 

Vor exista numeroase decorațiuni luminoase noi, în timp ce în fața platoului, pe trotuar, se vor amplasa două tuneluri formate din arcade luminoase.

Piața Revoluției va beneficia de perdele luminoase și decorațiuni, iar copacii vor fi înfășurați cu LED-uri.

”O altă noutate este că vom activa Piața Avram Iancu. Aici va fi mutată acea cupolă de lumini care a existat anul trecut în fața Primăriei. Majoritatea căsuțelor pentru comercianți vor fi tot aici”, a declarat primarul, Gheorghe Falcă.

Aradul va străluci înainte de 1 Decembrie, însă ceremonia specială de aprindere a luminilor va avea loc, cel mai probabil, de Moș Nicolae.

Împodobirea orașului va costa peste 200.000 de euro, sumă similară celei alocate anul trecut. Vor fi însă mai multe zone înfrumusețate, urmând să se folosească și decorațiunile vechi.
 

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite