Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop februarie 2016

Vezi ce iti rezerva astrele in aceasta luna!

Horoscop februarie 2016
Comentează 1

Luna februarie vine, din punct de vedere astrologic, cu noi configuratii ale planetelor, care fac, practic, trecerea oficiala catre anul 2016. De altfel si noul horoscop chinezesc incepe tot in 2016

Cele trei zodii care vor avea noroc LA BANI in luna februarie sunt: Gemeni, Balanta, Sagetator.

Vezi care sunt EVENIMENTELE ASTROLOGICE IMPORTANTE pentru luna februarie:

In luna februarie va avea loc prima retrogradare a zodiei Mercur, ce va reveni in zodia Varsator. La inceputul lunii va avea loc si conjunctia dintre planetele Venus si Pluto in zodia Capricornului, iar Uranus va intra in zodia Berbec. Pluta si Venus aduc iubire pentru toate zodiile, in vreme de Uranus simbolizeaza o ruptura.

Mercur va aduce discutii serioase, fie la nivel personal, fie la nivel profesional, ambele avand rezultate pozitive. Totusi, acestea le vor da de gandit tuturor nativilor. Este important ca fiecare sa isi dea seama ce isi doreste de la partener, de la relatiile de munca, de la statutul lor social si sa puna piciorul in prag!

Influenta planetei venus, din 17 februarie, va fi de bun augur pe planul comunicarii. Aceasta ii va ajuta pe nativii horoscopului sa empatizeze si sa isi exprime cu mai multa usurinta sentimentele. Pe 14 februarie, Mercur intra in zodia Varsatorului dupa o faza de retrogradare si vine cu o lectie de viata pentru fiecare zodie.

O sa fie o luna plina de evenimente senzationale, incredibile, extravagante is nemaintalnite, fie la nivel micro (pentru viata personala a fiecaruia) fie la nivel macro (evenimente globale, sociale si economice de importanta majora).

Dupa 27 februarie, Soarele si Neptun vor forma o conjunctie in semnul Pestilor. Aceasta va aduce conflicte mentale si interioare, dar si revelatii minunate.

Ultima luna de iarna pregateste terenul pentru un anotimp mai calduros, iar configuratiile planetelor aduc, asemenea vremii, o multime de schimbari. Unele bune, altele… lectii de viata.

Sursa teotrandafir.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite