Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 19 martie. Zodia care devine O POVARĂ pentru cei din jur. Nimeni nu o mai ridică

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 19 martie 2021. 

Horoscop 19 martie. Zodia care devine O POVARĂ pentru cei din jur. Nimeni nu o mai ridică
Comentează 0

Berbec

În iubire, veți susţine adevărate recitaluri de umor în faţa prietenilor, dar veți face și scene de gelozie. Bani sunt, dar nu pe cât v-ați dori.

Taur

O zi în care vă veți confrunta cu necesităţile reale ale vieţii de zi cu zi, dar şi cu o serie de cheltuieli care vin pe nepusă masă.

Gemeni

Nu puneți la suflet lucrurile care vă deranjează, ignorați ceea ce pe alţii i-ar speria şi faceți doar ce vă dictează instinctul.

Rac

Viaţa este o continuă pendulare între luptă şi suferință, ceea ce nu înseamnă că nu sunteți atenţi la problemele celor din familie sau ale prietenilor.

Leu

Lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pentru voi, mai ales dacă se pune problema comunicării. Atmosfera se relaxează.

Fecioară

Ziua debutează furtunos, mai ales pentru femei, care trebuie să fie atente la viaţa de cuplu. Locul călduţ dintr-o relaţie nu aduce și certitudinea stabilității.

Balanţă

Sunt lucruri şi atitudini la care nu puteți renunţa brusc. Dacă nu înţelegeți că această curăţenie interioară e necesară, veți rămâne blocaţi mult timp de acum încolo.

Scorpion

Este o zi în care sunteți preocupați să catalogați, să analizați, să sintetizați şi să vă faceți o imagine completă despre cum evoluează lucrurile.

Săgetător

Pentru cei foarte tineri, dragostea bate la uşă, lucru care îi va transforma peste noapte din adolescenţi în adulţi.

Capricorn

Firi practice, vă gândiți mai mult la problemele de supravieţuire în cuplu şi în lume. Comunicarea este deficitară și ceea ce spuneți nu lasă lasă loc de întors.

Vărsător

O sumă de evenimente se adună în viața voastră, iar asta vă face să vă simțiți vedete, chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate.

Peşti

Sensibilitatea voastră este direct proporţională cu pasiunea. În schimb, cineva trebuie să vă împingă de la spate. Altfel, riscați să deveniți o povară.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite