Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 19 februarie. Două zodii au parte de o zi de vis! De unde dau, primesc însutit!

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de 19 februarie 2020.

Horoscop 19 februarie. Două zodii au parte de o zi de vis! De unde dau, primesc însutit!
Comentează 1

BERBEC

Este o zi favorabila dezvoltarii relatiilor sociale. Cel mai bine ar fi sa nu refuzati nicio propunere a partenerilor de afaceri.

TAUR

Va simtiti bine si rezolvati toate sarcinile de lucru cu zambetul pe buze. Nu puneti la suflet vorbele rautacioase si treceti peste toate zambind.

GEMENI

O dimineata deosebita. Multa liniste in jurul vostru si parca toti se comporta frumos cu voi. Vi se pregateste o surpriza.

RAC

Ziua va aduce o mare satisfactie pe plan personal. Poate fi vorba despre implinirea unei dorinte comune cu partenerul de viata. De foarte multa vreme asteptati sa se intample asta si acum va simtiti in al noualea cer, scrie bucurestifm.ro.

LEU

Astazi nu aveti de ce sa va faceti probleme financiare pentru ca ati aflat ca nu mai trebuie sa dati o suma de bani si in acest fel o sa dispuneti de finantele necesare pentru a face exact ceea ce va doriti.

FECIOARA
 

Romantismul pune stapanire pe voi si va ganditi la cum sa va surprindeti partenerul de viata. Dupa cateva ore de cautare gasiti solutia ideala, iar rezultatul va fi uimitor.

BALANTA

Ar fi bine sa ii aratati persoanei iubite mai multa afectivitate. Nu va lasati acaparati de problemele prietenilor.

SCORPION

Se arata o schimbare in viata voastra. Fiti cu bagare de seama la tot ceea ce faceti in aceasta perioada si mai ales astazi.

SAGETATOR

Astazi atrageti admiratia celor din jur. Cu putina atentie, va puteti descurca excelent in afaceri si veti avea ocazia sa faceti o investitie importanta pentru casa.

CAPRICORN

Se intampla ceva ce va depaseste imaginatia. Cel mai probabil este vorba despre o surpriza din partea persoanei iubite.

VARSATOR

Preluati controlul intr-o problema care va framanta de ceva vreme. Cu o atitudine pozitiva veti gasi solutia potrivita.

PESTI

Ziua incepe bine, insa trebuie sa aveti grija la amiaza, pentru ca se anunta o mica cearta. Trebuie sa va pastrati calmul si sa fiti cat mai rationali.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite