Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 18 noiembrie. Zi de coşmar pentru aceste zodii

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 18 noiembrie.

Horoscop 18 noiembrie. Zi de coşmar pentru aceste zodii
Comentează 0

Horoscop zilnic 18 noiembrie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - E nevoie să manifestați sensibilitate și înțelegere în relații pentru a evita unele dizarmonii sau tulburări emoționale, mai ales în ceea ce privește copiii. Nervozitatea voastră, încercarea de a-i determina cu forța să învețe din experiențele voastre, nu fac altceva decât să le sugereze lor ideea că sunteți răi. Discutați cu ei doar ce știți că le place.

Sănătate - Sunteți interesat de ritualurile de igienă personală, de curățenie,atât exterioară, cât și interioară.

Bani - Vă focusați pe planurile de viitor, pe visurile voastre, pe cum puteți găsi metode creative de a le concretiza.

Horoscop zilnic 18 noiembrie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Faceți comisioane pentru cei dragi, comunicați mult și întindeți mâna de ajutor tuturor celor care să solicită. Există însă rude cu care vă puteți certa.

Sănătate - Sunteți mai agitat decât de obicei, vă este greu să vă concentrați doar pe un lucru. Căutați metode de armonizare.

Bani - Terminați sarcinile începute, nu vă aventurați în proiecte noi sau grandioase, care să fie doar o formă de ambiție.

Horoscop zilnic 18 noiembrie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Căutați să puneți lucrurile în ordine. Viața socială este astfel controlată. Dacă sunteți singur, atunci vă întâlniți cu soarta (cu persoana cu care există șansa de a merge alături mult timp). Dacă aveți deja o parteneră permanentă, atunci astăzi vă veți întâlni cu o persoană pe care o veți numi în curând prieten sau mentor și consilier spiritual.

Sănătate - E perioadă de exporare, de a vă face legături și a vă informa din mediul imediat. Nu faceți schimbări incisive!

Bani - Prezentați-vă ideile dar nu încercați acum să le impuneți. Dați timp de gândire și verificați procesul de implementare.

Horoscop zilnic 18 noiembrie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Vă preocupați de activități cu scop educațional, mai ales în cadrul familiei. Comunicarea cu cei dragi e mult îmbunătățită.

Sănătate - Dedicați timp pentru autocunoaștere a reacțiilor fizice, a celor emoționale și a butoanelor sensibile. Dimineață poate că prestați muncă fizică, iar seara vă permiteți clipe de relaxare.

Bani - Apreciați rutina, desfășurați-vă activitatea fără a face schimbări. Căutați viziunea de ansamblu.

Horoscop zilnic 18 noiembrie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Stresul profesional vă poate face să reacționați agresiv față de cei dragi. Fiți cumpătat.

Sănătate - Căutați să reintrați în ritm, să fiți conciliant și să restabiliți armonia și cu cei dragi și cu voi înșivă. Sportivii care au meciuri nu vor fi în formă decât dacă ascultă opiniile coechipierilor.

Bani - Vă exploatați toate resursele pentru a avea performanță și eficiență la locul de muncă.

Horoscop zilnic 18 noiembrie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Aveți parte de multe conversații telefonice, plecări și veniri, vizite ale vecinilor, prietenilor.  Comunicația nu e armonioasă, iar un membru al familiei vă convinge să depuneți un efort alături de el, în urma căruia o să vă simțiți obosiți. Din fericire, această zi nu este infinit de lungă și va fi  justificată dacă vă permiteți relaxarea completă atunci când se termină

Sănătate - Petreceți timpul liber cu persoane de suflet și delectați-vă cu momente plăcute. Nu sunt motive de îngrijorare.

Bani - Nu încălcați regulile, chiar dacă vă doriți integrare în grup. Fiți vigilent la solicitările celorlalți.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite