Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 1 septembrie. Zodia care cunoaște adevăruri dureroase. Impulsivitatea strică relațiile cu familia

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 1 septembrie 2020.

Horoscop 1 septembrie. Zodia care cunoaște adevăruri dureroase. Impulsivitatea strică relațiile cu familia
Comentează 0

Berbec

Atenţie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru că poţi declanşa o situaţie care nu mai poate fi reparată. 

Taur

Profită de prima ocazie care te trimite departe de casă şi de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru că o schimbare de decor e vitală.

Gemeni

Indiferent care e planul în care trebuie să accepţi pe cineva nou în preajmă, fii precaut şi cunoaşte-l cât se poate de bine.

Rac

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. 
 
Leu

Orice confruntare sau competiţie de idei în care eşti şi tu implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi părerea. 

Fecioară

Oricât de greu ţi-ar fi să spui da, ia-ţi inima în dinţi şi acceptă condiţiile defavorabile de astăzi. Sunt obligatorii pentru a merge mai departe.

Balanță

Este o zi pe placul tău, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlneşti persoane a căror prezenţă îţi face multă plăcere. 

Scorpion

Închide sufletul, pentru câteva minute, cât timp trebuie să priveşti o situaţie fragilă cu maximă detaşare şi înţelepciune. 

Săgetător 

Oboseala îşi spune cuvântul. Eşti epuizat pe ultima sută de metri a unei activităţi pentru care ţi-ai consumat toate resursele.

Capricorn 

Alătură-te oamenilor veseli, amuzanţi, unde te vei molipsi şi tu de bună dispoziţie. Nici nu-ţi aminti azi de griji, de lipsuri, de probleme!

Vărsător 

Iubirea este tot ce ai mai scump pe lume şi te bucuri de momente superbe alături de cel drag. Primeşti cu inima deschisă gesturile sale de afecţiune.

Pești

Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite