Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HC Beldiman a avut emisari, din nou, în Salina Turda

HC Beldiman a avut emisari, din nou, în Salina Turda
Comentează 0

Devine o tradiţie ca sportivi de la tânărul club arădean HC Beldiman să se deplaseze la Turda pentru un eveniment handbalistic destinat celor de categorie baby şi minihandbal. Sub coordonarea Adrianei Beldiman, au făcut deplasarea copii cu vârste între 6 şi 10 ani, care s-au duelat cu adversari de acelaţi nivel atât la Memorialul Ioan Deteşan, ajuns la ediţia a VI-a (unde au participat 17 echipe din toată ţara fiind prezenţi în total 350 de copii născuţi în anii 2006-2007-2008-2009-2010), cât şi în confruntări amicale cu cei din Turda, disputate în superba salină din oraşul clujean.  

Ca și anul trecut, în salină s-au înfruntat echipele de minihandbal și babyhandbal de la Potaissa Turda și HC Beldiman Arad. Au participat echipe mixte, copiii având vârste între 6 și 10 ani, experiența inedită a copiilor fiind cel mai important lucru.

„Mulțumim domnului Aurel Oroian pentru invitație. Ne bucurăm că am reușit să dăm drumul celei de-a doua ediții a jocului din Salină, un obiectiv turistic atât de important. Copiii sunt extrem de bucuroși de acest joc și așteptăm invitația și pentru ediția de anul viitor”, spune Adriana Beldiman

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite