Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Gunoaie, materiale de construcții, uleiuri auto și cârpe, aruncate de arădeni în closete

Canalizarea se înfundă adesea, pe unele străzi din oraș, din cauza gunoaielor aruncate de arădeni chiar în vasul de WC, scăpând astfel mai comod de ele decât să le scoată la container.

FOTO | Gunoaie, materiale de construcții, uleiuri auto și cârpe, aruncate de arădeni în closete
Comentează 0

 

Conform reprezentanților Companiei de Apă Arad,  tot mai des apar probleme la sistemul de canalizare din cartiere, pentru că mulți locatari, mai ales de la blocuri, auncă resturile menajere sau alte obiecte în closete. Astfel, conductele se înfundă și afectează zeci sau sute de familii.

În ultima perioadă, echipele noastre au fost solicitate la zeci de intervenţii pentru a desfunda canalizarea oraşului. Angajaţii Companiei de Apă au scos din canalizare cârpe, materiale de igienă personală, deşeuri solide, pungi şi recipiente PVC, materiale de construcţii, grăsimi, uleiuri alimentare sau auto. Toate acestea înfundă sistemul de canalizare, se reduce astfel capacitatea de preluare a apelor uzate menajere şi se ajunge ca  funcţionarea staţiilor de pompare ape uzate să fie blocată”, spun reprezentanții Companiei de Apă.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite