Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comuna Șicula va avea grădiniță nouă. Lucrările au început

Comuna Șicula va avea grădiniță nouă. Lucrările au început
Comentează 5

Comuna Șicula va acea din acest an o grădiniță nouă. Lucrările au demarat de câteva zile și sunt prevăzute a se încheia în luna decembrie a acestui an. Locația în care se va ridica această nouă construcție este în curtea scolii din localitatea centru de comună.

Primarul comunei Șicula, Aurel Radița, spune că era nevoie de această nouă construcție, întrucât actuala clădire este veche și necesită în permanență lucrări de întreținere.

"Mă bucur că acest proiect a demarat și lucrările au început. Vă fi o grădiniță cu trei săli de clasă în care vor avea loc 60 de copii. Este un proiect pentru care eu am insistat și m-am zbătut întrucât era necesar. Clădirea actuală nu are condițiile pe care le dorim pentru cei mici, fiind o construcție veche în care trebuie făcute reparații în fiecare an", a declarat Aurel Radița, primarul comunei Șicula.

Primarul mai explică faptul că s-ar putea ca lucrările să fie finalizate mai repede de termen, în lunile septembrie sau octombrie.

Să reamintim că în comuna Șicula se află în plin proces asfaltarea unor străzi, un proiect foarte important al administrației locale.

Galerie foto (103)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite