Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noi proiecte ale primarul comunei Şicula, Aurel Radiţa, pe 2016

Revenim azi cu noile proiecte pe care primarul comunei Şicula, Aurel Radiţa, le are în 2016. 

Noi proiecte ale primarul comunei Şicula, Aurel Radiţa, pe 2016
Comentează 1


"Altă lucrare ce se va demara la Şicula prin Banca Europeană de Investiţii şi Ministerul Învăţământului va fi construirea unei grădiniţe noi în Şicula, cu 3 săli de clasă şi 60 de locuri, iar în primavară vom demara deja lucrările de construcţie.

La nivel de comună, vom continua cu construcţia de trotuare turnate şi trotuare din pavaje, dorim să avem pe toate străzile trotuare în toată comuna, de asemenea vom continua lucrările de pietruire a străzilor acolo unde necesită.

GAAL – având în vedere că de anul trecut suntem în parteneriat cu GAAL Şiria vom încerca achiziţia de utilaje necesare comunei, dorim să achiziţionăm un buldoexcavator pentru lucrările necesare în comună, a unui tractor cu remorcă basculantă şi agregate pentru deszăpezire ataşate la buldoexcavator şi probabil, dacă se deschid finanţările pe GAAL, vom încerca şi alte lucrări de investiţii la cămine culturale, şcoli, dispensare umane şi altele.

Pentru alegerile locale din 2016 mi-aş dori în Consiliul Local şi câteva femei, deoarece au un simţ gospodăresc mai dezvoltat ca la bărbaţi, măcar 4-5 femei din 13 consilieri", spune Aurel Radiţa.

Primarul de la Șicula mulțumește Guvernului Cioloș că la sfârșitul anului 2015 a semnat un ordin de prim-ministru cu suma de 464 000 pentru Arierațe la Șicula. De arierate a mai beneficiat Sebișul și încă o comună din județul Arad. Mai cere guvernului Cioloș să retragă solicitarea către CCR cu privire la indemnizațiile speciale pentru primari și viceprimari (rectificare la pensiile speciale). Primarul de la Șicula spune că oricum nu e cazul lui ca mai are 20 de ani până la pensie. "Cer guvernului Cioloș să mărească pensiile de CAP si a celor cu grupa 1 și 2, a celor din Agricultură și alte cazuri sociale și alocația la copii. În incheiere ureaz tuturor celor ce poartă numele Ion, Ioan, Ioana atât din comuna Șicula cât și din județul Arad un sincer La Mulți Ani”, a încheiat Aurel Radiţa, primarul comunei Şicula.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite