Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gospodărirea Comunală organizează cea de a XI-a ediție a Târgului de Adopție Canină

Gospodărirea Comunală Arad (GCA) în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad organizează sâmbătă, 3 octombrie, între orele 10:00 – 13:00,  cea de a XI-a ediție a Târgului de Adopție Canină. Evenimentul va avea loc la Adăpostul de Animale (câini fără stăpân) situat pe strada Calea Bodrogului, nr. 5/A.

Gospodărirea Comunală organizează cea de a XI-a ediție a Târgului de Adopție Canină
Comentează 0

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

„Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri, Scoala dresaj canin NIKARAD, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării,  sterilizării și adopției câinilor, cât și a efectelor negative ale abandonului, a responsabilității și necesității acțiunii în unitate”, susține Tiberiu Nicolae Ciul, directorul general al GCA.

Mai trebuie spus că arădenii care doresc să adopte un prieten patruped sunt invitați de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul de Animale (câini fără stăpân) situat pe Calea Bodrogului la numărul 5/A Arad, lângă Aeroport.

„E momentul unei schimbări în viaţa ta! Dacă vrei prietenie adevărată şi dragoste necondiţionată, ia-ţi un câine ! Nu căuta unul de rasă, fă un bine unuia abandonat. De ce sa cumperi un câine, dacă poți să îl adopți! Loialitatea și iubirea nu sunt oferite de pedigree, iar adăposturile sunt pline de patrupede care caută... o familie! Ochii lor trişti şi resemnaţi devin plini de speranţă atunci când vin vizitatori la adăpost. Sunt zeci, de talie mică, medie şi mare, metişi, dar şi de rasă, cei mai mulţi abandonaţi de stăpâni, fără suflet. Iubirea le-a fost călcată în picioare şi singurul lucru pe care îl aşteaptă este o nouă şansă la dragoste necondiţionată. Fii chiar tu... şansa lor de a trăi într-o familie! Dacă ai decis să primeşti în viaţa ta un suflet patruped eşti invitat la TÂRGUL DE ADOPŢII CANINE, organizat  de Gospodărirea Comunală Arad,  la Adăpostul de animale, de pe Calea Bodrogului, între orele 10-13, sâmbătă, pe 3 octombrie, să îl alegi pe noul membru al familiei tale ! Fii, însă responsabil şi hotărât, de tine depinde viitorul lui! Vino, la TÂRGUL DE ADOPŢII CANINE! Acolo se află şi viitorul tău câine... uita-te în ochii lui, la prima vedere îl vei recunoaşte!”, este mesajul transmis de reprezentanții Gospodăririi Comunale.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite