Vremea Romania, Arad -3°C

Stiri Arad

Glad Varga (PNL): “PSD pedepsește studenții pentru că au ieșit în stradă!”

Glad Varga (PNL): “PSD pedepsește studenții pentru că au ieșit în stradă!”
Comentează 3

“PSD pedepsește studenții pentru că au ieșit în stradă și dorește să modifice ordonanța de urgență care reglementează călătoriile gratuite cu trenul pentru studenți. Deși a profitat de această ordonanță pentru a-și face propagandă, acum PSD s-a răzgândit și vrea să limiteze numărul călătoriilor gratuite pentru studenți.

Voi vota împotriva acestei modificări care limitează călătoriile gratuite pentru studenți doar pe distanța dintre localitatea de domicilu și cea în care studiază. Cred cu tărie că studenții merită să beneficieze de această facilitate gratuită, fără restricții. Însă Partidul Social Democrat, după cum ne-am obișnuit deja, face abstracție de corectitudine și continuă să sancționeze, sub diverse forme, românii care au participat la proteste.

În urma unei capcane a argumentelor tehnico-bugetate, senatorul liberal Florin Cîțu, a susținut acest amendament. Însă, am convingerea fermă, că își va anunța retragerea sprijinului pentru acest amendament, iar domnia sa va vota împotriva acestei modificări.

Susțin amendamentul  de a acorda gratuitate călătoriilor cu trenul și pentru elevi. Rămâne de văzut dacă PSD va intenționa sau nu să sancționeze și elevii, limitându-le această facilitate.

Sper ca parlamentarii PSD care promovau în zona online această facilitate, în forma ei originală, să voteze în consecință de cauză și să nu se răzgândească”

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite