Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gigi Becali măreşte oferta pentru David Miculescu; care este răspunsul UTA-ei

David Miculescu ar putea ajunge la una dintre cele mai importante echipe ale României. Asta, în condiţiile în care Gigi Becali, patronul FCSB, este gata să mărească oferta făcută UTA-ei.

Gigi Becali măreşte oferta pentru David Miculescu; care este răspunsul UTA-ei
Comentează 0

Execuția spectaculoasă a lui David Miculescu în derby-ul cu Rapid, respinsă cu mare dificultate de Horațiu Moldovan de sub bară, l-a convins pe Gigi Becali să mărească oferta de transfer pentru jucătorul UTA-ei, de la 600 la 700 de mii de euro.

FCSB îl urmărește demult pe mijlocașul ofensiv de 20 de ani, pe care Meme Stoica, managerul general al bucureștenilor, îl compară cu fotbalistul lui Lazio, Milinkovic Savic, scrie prosport.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Attila Brosovszky, managerul general de la UTA Arad, spune că nu există o ofertă concretă din partea lui FCSB pentru fotbalistul de 20 de ani, însă clubul ar fi dispus să negocieze, scrie sport.ro.

Arădenii spun că îl evaluează pe Miculescu la un milion de euro, însă lasă de înțeles că ar putea ajunge la un acord și pentru 700.000 de euro, dar cu procente dintr-un viitor transfer al atacantului, scrie sport.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Fostul mare internaţional Ilie Dumitrescu, spunea în toamna anului trecut, în cadrul unei analize pe care a făcut-o la Digi Sport, că Miculescu joacă un fotbal total. „Miculescu este un jucător promițător, cred că ar fi un target pentru echipele importante pentru că are un potențial mare. Are fizic foarte bun, joacă un fotbal total, face și faza defensivă, apare foarte bine și la finalizare, este un jucător de mare perspectivă”, a spus Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite