Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miculescu a fost ofertat de FCSB; despre ce sumă este vorba şi care este răspunsul UTA-ei

Utistul David Miculescu este dorit la FCSB şi a fost ofertat de echipa lui Gigi Becali zilele trecute, scrie prosport.ro. Potrivit sursei citate, pe masa conducerii arădene au fost puși 600 de mii de euro, plus un procent de 25% din suma obținută la următoarea vânzare. Fotbalistul susține, însă, că el nu a știut nimic de propunerea vicecampioanei ce venise încă din preziua disputei cu CS U Craiova.

Miculescu a fost ofertat de FCSB; despre ce sumă este vorba şi care este răspunsul UTA-ei
Comentează 0

„Nu știam nimic, poate nici impresarul nu a vrut să-mi zică, eu rămân să-mi fac treaba și pe mai departe la UTA. Dacă vreau să plec la FCSB? Nu știu ce să zic. Dacă vine oferta, o să iau o decizie împreună cu familia și vom vedea”, au fost cuvintele lui Miculescu.

La finalul partidei de ieri cu FC Voluntari, meci în care decarul arădean a deschis scorul, antreborul Laszlo Balint declara: „ A venit o ofertă pentru Miculescu și a fost refuzată deja. Acum cîteva zile s-a întâmplat asta, nu pot să spun de unde. Important este că noi suntem în aceeași formulă, deci e clar că nu am luat în calcul oferta. Ne bazăm pe el, e jucător important și nu doar pentru vârsta sa. Are valoare, ne dorim să crească alături de noi. Eu cred că el mai are multe de spus la UTA. Eu am avut informația de la club și anume că Miculescu rămâne.”

Astfel, cel puţin pentru moment, Miculescu pare să fi întors spatele Stelei.

Intraţi AICI pentru detalii.

Foto: Lucian Ciobanu

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite