Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă s-a întâlnit în Parlamentul European cu mass-media din România (FOTO)

17 jurnaliști și bloggeri din România au făcut parte din prima delegație care s-a întâlnit la Bruxelles, în format fizic, cu europarlamentarul Gheorghe Falcă (PNL/PPE). 

Gheorghe Falcă s-a întâlnit în Parlamentul European cu mass-media din România (FOTO)
Comentează 1

„Miercuri ne-am bucurat, în Parlamentul European, de prima întâlnire cu reprezentanți ai mass-media locale și regionale, jurnaliști și bloggeri din România, în format fizic, după pandemia de Covid-19. Le-am prezentat pe scurt activitatea mea în Parlamentul European din cadrul Comisiei pentru Transport și Turism (TRAN), Comisiei pentru Muncă și Afaceri Sociale (EMPL), Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie (ITRE) și Comisiei pentru Petiții (PETI). 

De asemenea, am avut ocazia să discutăm despre Planul Național de Redresare și Reziliență al României, procesul de elaborare, sumele alocate și sursa acestor fonduri. Un al subiect pe care l-am atins au fost și reformele propuse de țara noastră și apreciate de Comisia Europeană ca exemplu de bune practici, în domeniul transporturilor și al infrastructurii de transport al sănătății digitalizate sau al reformei administrative prin măsuri de îmbunătățire a calității și eficacității administrației publice și al funcționarilor publici. 

Nu în ultimul rând am vorbit despre acțiunile Uniunii Europene de combatere a dezinformării în contextul pandemiei Covid-19 și al  războiului din Ucraina, dar și despre Pachetul FITfor55 - Pregătiți pentru 55, incluzând măsurile pentru a reduce urgent prețurile la energie. În mod clar, războiul rusesc asupra Ucrainei necesită o reorientare a politicii noastre energetice europene”, a transmis europarlamentarul Gheorghe Falcă (PNL/PPE). 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite