Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „România și Europa sunt alături de Republica Moldova”

Înaltul Reprezentant/Vicepreședintele Josep Borrell și comisarul pentru Vecinătate și Extindere, Oliver Várhelyi, întreprinde pe 2 și 3 martie o vizită la Chișinău, pentru a sublinia sprijinul deplin al Uniunii Europene față de țară în contextul invaziei ruse în Ucraina.

Gheorghe Falcă: „România și Europa sunt alături de Republica Moldova”
Comentează 0

„Trăim momente extrem de tensionate, iar vecinii noștri din Republica Moldova au nevoie de tot sprijinul pe care îl putem da. Vizita din aceste zile a înalților reprezentanți europeni la Chișinău vin să confirme sprijinul de care Republica Moldova se bucură. Europa și România sunt alături de Republica Moldova, condusă de un președinte pro-european, un președinte care susține și face toate demersurile pentru integrarea Moldovei în Uniunea Europeană. Moldova este pe un drum al reformelor și dovedește apartenența la valorile europene. Sprijinul european pentru Moldova este cu atât mai necesar acum când presiunea Rusiei poate crește de la o zi la alta.

Republica Moldova trebuie să știe că are un partener solid în Uniunea Europeană și implicit în noi, România”, a transmis europarlamentarul Gheorghe Falcă.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite