Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „Realizăm investiții majore în agricultură pe fonduri europene” (VIDEO)

Eurodeputatul Gheorghe Falcă susține că Uniunea Europeană pune la dispoziție pentru agricultură 20 de miliarde de euro, bani care pot fi folosiți inclusiv pentru irigații. În aceste condiții, Falcă prezintă câteva investiții care ar putea să fie finanțate în județul Arad cu ajutorul fondurilor europene.

Gheorghe Falcă: „Realizăm investiții majore în agricultură pe fonduri europene” (VIDEO)
Comentează 0

Astăzi Uniunea Europeană pune la dispoziție peste 20 miliarde de euro pentru agricultură, implicit pentru infrastructura de irigații. Ne propunem să atragem fonduri cât mai mari pentru zona noastră, a județului Arad.

Primul exemplu ar fi definitivarea amenajării de irigatii Pauliș-Matca care deservește o suprafață de 3962 ha. Alimentarea cu apă se face din râul Mureș prin intermediul SP Pauliș  în canalele Matca pe o lungime de 7,5 km care este dirijată în  Ier pe o lungime de 5,1 km, iar apoi în CP2 pe 7,18 km.

Reabilitarea stației de pompare Păuliș este doar una dintre numeroasele proiecte pe care le avem în derulare pentru a ne atinge scopul de a dezvolta județul cu bani europeni. Principalul meu obiectiv în calitate de europarlamentar este să aduc în România cât mai multe fonduri europene necesare pentru proiectele de dezvoltare, a declarat eurodeputatul Gheorghe Falcă

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite