Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „Felicitări Consiliului Județean Arad la cele trei decenii de administrație!”

Europarlamentarul arădean Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, a transmis astăzi un mesaj de feliciare Consiliului Judeţean Arad, care celebrează 30 de ani de la înfiinţare.

Gheorghe Falcă: „Felicitări Consiliului Județean Arad la cele trei decenii de administrație!”
Comentează 0

„În aceste zile Consiliul Județean Arad marchează trei decenii de activitate, trei decenii de administrație într-o societate democratică și în dezvoltare. Vreau să îi felicit pe toți cei implicați în structura Consiliului Județean Arad, pe cei care de-a lungul anilor au muncit pentru județului Arad și au făcut posibilă dezvoltarea Aradului.

Personal mă leagă amintiri puternici de Consiliul Județean Arad, fiind practic locul lansării mele în politică. În perioada 2000 – 2004 am fost vicepreședinte al CJA, poziție de pe care am candidat mai apoi, în 2004, pentru funcția de primar al Aradului. Au fost anii în care PSD deținea în Arad cele mai multe dintre pozițiile din administrație, dar am reușit să ies învingător.

Privind în urmă, experiența de la Consiliul Județean a fost una care mi-a asigurat bazele pentru mandatul de primar, și pot spune că acea perioadă a fost una fundamentală pentru mine ca om de administrație publică și politician, deopotrivă.

Astăzi îi felicit pe cei care muncesc zi de zi în Consiliul Județean, pe cei care au făcut posibilă dezvoltarea județului, Aradul fiind un pol economic important la nivel regional, național și chiar transfrontalier”, a transmis europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite