Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă, audiat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara / UPDATE: Reacția primarului

Gheorghe Falcă, audiat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara / UPDATE: Reacția primarului
Comentează 1

Update 1 Reacția primarului

Gheorghe Falcă a stat la Parchet aproximativ zece minute, iar la ieșire a declarat că a fost invitat "în calitate de martor, în legătură cu un incident din campania electorală".

Ulterior, contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul Gheorghe Falcă a afirmat că a fost chemat la Parchetul Curții de Apel Timișoara în calitate de martor, calitate care consideră că nu ar trebui să îi fie atribuită de către procurori, întrucât nu a fost de faţă la incidentul invocat de reclamant.

El a afirmat că a fost informat că incidentul a avut loc în ziua alegerilor la o secţie de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, unde nici nu a fost prezent.

Falcă a afirmat că a refuzat să facă declaraţii în faţa procurorilor în acest caz, considerând că poliţistul şi reclamantul trebuie să îşi rezolve singuri problemele.

Primarul şi soţia sa au votat la alegerile prezidențiale din 2014 în altă parte a oraşului, la o şcoală din cartierul Aradul Nou, în apropierea locuinței lor.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a intrat în urmă cu puțin timp la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, unde urmează să fie audiat. Edilul a susținut că “am fost chemat în calitate de martor în legătură cu un incident petrecut ăn campania electorală. Dacă erau probleme, nu eram aici, ci dincolo (DNA -n.a.)”. Edilul Aradului a fost chemat de un procuror care investighează o plângere depusă împotria unui comisar de poliție din Arad, care a fost reclamat că ar fi folosit forța ilegal. Pentru că un bărbat a refuzat să părăsească o secție de votare, s-a sunat la 112, la fața locului sosind un echipaj. Bărbatul care a fost scos cu forța din sediul secției l-a reclamat pe polițist.

Sursa: pressalert.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite