Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

George Simion, scandal cu poliţia la 3.00 dimineaţa. A fost săltat de mascaţi de la Guvern şi testat antidrog şi cu etilotestul

Scandal între George Simion și Jandarmerie, la 3 dimineața, în Piața Victoriei, din cauza unui permis suspendat şi a gălăgiei făcute în toiul nopţii.

George Simion, scandal cu poliţia la 3.00 dimineaţa. A fost săltat de mascaţi de la Guvern şi testat antidrog şi cu etilotestul
Comentează 0

Un scandal a izbucnit între George Simion și Jandarmerie, vineri dimineață, la ora 03:00, în timp ce liderul extremist AUR se afla în Piața Victoriei, unde și-a început protestul cu trei zile mai devreme. Simion a anunțat încă de joi seară că a început protestul în fața Guvernului, care va avea loc pe tot parcusul lunii octombrie,potrivit unei declaraţiienxclusive la România tv.

Liderul partidului extremist AUR țipa, live pe Facebook: ”Plecați de-aici! Nu vă e rușine? Haide, și tu! Pleacă acum!”/ Jandarmii îi reproșau folosirea sistemelor de sonorizare în toiul nopții. Simion a ajuns la secție, pentru că ar fi condus cu permisul suspendat în urma unui accident.

Unul dintre jandarmi i-a explicat liderului AUR că a intervenit la o solicitare care acuza folosirea de mijloace sonore la ore târzii. ”Pe cine deranjăm?” a fost replica unui susținător AUR.

George Simion le-a reproșat jandarmilor că au intervenit la ora 03:00 și s-a răstit în mai multe rânduri de jandarmi care în cele din urmă au plecat. Ulterior, Simion a chestionat polițiștii apostrofându-i că n-au intervenit în timpul altercației cu jandarmii. Polițiștii l-au legitimat și i-au făcut un alcooltest.

Simion a fost dus la secție pentru că ar fi condus fără permis conform spuselor acestuia:

”Mergeti la colegii mei din Piața Victoriei, acum are loc o diversiune împotriva lor, nu a mea. Eu sunt reținut la poliție, mergeti la Guvern!”, a scris liderul partidului extremist AUR pe Facebook, între două live-uri.

Simion a încercat să inducă ideea că ”va fi reținut” pentru protest, dar polițiștii i-au explicat că nu este vorba de o reținere, ci despre verificări suplimentare pe care trebuie să le facă la sediul Brigăzii Rutiere, pentru că Simion apărea cu permisul suspendat:

”Trebuie să verificăm dacă aveți dreptul de a conduce”, i-au spus polițiștii. Oamenii legii i-au mai spus că are o dovadă pentru a conduce pe care nu a prelungit-o și e nevoie de clarificarea situației. Simion anunță că își va suna avocatul, că nu trebuia să predea permisul și nu știe nimic despre dovadă.

Polițiștii îi spun lui Simion că în luna aprilie a făcut un accident cu o victimă pe care a rănit-o, dar Simion neagă: ”Da, nu știu că a fost accident cu rănire, nu știu că mi s-a suspendat permisul”. Ulterior, Simion, vorbind cu avocatul prin telefon, spune că: ”Eu nu știu de asta decât că am o soluție de clasare de la parchetul din Buzău”.

Simion își amintește ulterior despre ”o tamponare ușoară” de la Buzău, de Paște, și se contrazice spunând că, de fapt, nu știe de niciun dosar.

Ulterior, un alt live a fost făcut de o persoană pe contul lui George Simion, live care a fost preluat de liderul partidului extremist AUR când s-a întors de la secția de poliție. Simion spunea printre altele că i se pun droguri și microfoane în autocar.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite