Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AUR și-a lansat candidații la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” în prezența lui George Simion (FOTO)

AUR și-a lansat în această seară candidații cu care va participa la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Evenimentul a avut loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” în prezența lui George Simion, care a venit însoțit de deputatul Sorin Titus Muncaciu.

AUR și-a lansat candidații la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” în prezența lui George Simion (FOTO)
Comentează 5

Dacă pentru Primăria Arad va candida omul de afaceri Leo Aslău, candidatul AUR pentru Consiliul Județean este Florin Galiș. De asemenea, alături de cei doi au fost lansați și candidații pentru primăriile orașelor și comunelor din județ.

La eveniment au fost prezenți și candidați pentru alegerile europarlamentare, lista AUR fiind deschisă de Cristian Terheș, despre care într-un comunicat de presă al partidului se spune că ar fi reprezentant al județului Arad, însă din câte am reușit să aflăm despre el, este născut la Zalău și nu avem informații că s-ar fi stabilit la Arad, astfel încât nu prea înțelegem ce resorturi ascunse i-au făcut pe colegii lui să-l desemneze ca reprezentant al județului în Parlamentul European. În plus, Terheș nici măcar nu a participat la lansarea colegilor săi de la Arad, pe care ar trebui să-i reprezinte.

Inițial, lansarea ar fi trebuit să aibă loc pe 18 martie, dar a fost amânată din motive necunoscute. S-a zvonit însă că ar fi existat discuții cu alți posibili candidați, dar acestea nu au fost cocretizate, AUR rămânând cu cei pe care i-a desemnat inițial.

Foto: Vasile Zărăndan

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite