Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gazonul de pe stadion a fost distribuit cu succes în municipiu (FOTO)

Primăria anunţă că gazonul de la UTA a fost distribuit cu succes asociațiilor de proprietari şi celor care au solicitat sprijinul în acest sens, înscriindu-se la numărul de telefon pus la dispoziția cetățenilor în acest scop.  

 Gazonul de pe stadion a fost distribuit cu succes în municipiu (FOTO)
Comentează 1

Gospodăria Comunală Arad a colectat 24 maşini de pământ cu gazon pe care le-a distribuit asociațiilor de proprietari şi celor care nu au putut asigura transportul. 44 de maşini cu gazon au fost relocate de către persoane fizice din municipiul Arad. Trei camioane au fost transportate la CSS Gloria, două camioane la Ştrandul Neptun, o maşină cu gazon a fost distribuită celor de la Suporter Club UTA. 35 de maşini cu gazon au fost ridicate de către diferite asociații de proprietari.

Reinterăm faptul că, cel târziu în luna ianuarie a anului viitor, vom finaliza lucrările de schimbare a gazonului. Detaliem exact şi etapizat în ce constă lucrările demarate la Stadionul «Francisc Neuman»: refacerea sistemului de drenaj, a sistemului de irigații respectiv cel de degivrare, așternerea substratului, îmbunătățirea substratului de înrădăcinare, instalarea gazonului hibrid #mixto, furnizarea și instalarea sistemului de lumini de fotosinteză și a sistemului de ventilație a gazonului, transmit reprezentanţii Primăriei.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite