Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gafa făcută de Palatul Kensington când a anunțat că Meghan Markle și prințul Harry urmează să devină părinți

Palatul Kensington a anunțat, ieri, că Meghan Markle este însărcinată. Ducele și Ducesa de Sussex urmează să devină părinți în primăvara lui 2019. Vestea a fost primită cu bucurie de fanii casei regale britanice. A atras însă și critici pe rețelele de socializare.

Gafa făcută de Palatul Kensington când a anunțat că Meghan Markle și prințul Harry urmează să devină părinți
Comentează 0

Palatul Kensington a anunțat că Meghan Markle și prințul Harry urmează să devină părinți de Ziua Internațională a Comemorării Sarcinilor și Copiilor Pierduți.

Femei care au pierdut sarcini sau copii și părinți care au probleme în a concepe au atras atenția pe Twitter că momentul pentru acest anunț a fost unul prost ales.

„Bravo, @KensingtonRoyal, pentru că ați anunțat sarcina cu ocazia Zilei Internaționale a Comemorării Sarcinilor și Copiilor Pierduți”, a atras atenția Matthew Quinn.

„@KensingtonRoyal, sunteți lipsiți de sensibilitate să anunțați sarcina regală în ultima zi a unei săptămâni în care este vorba despre a atrage atenția asupra bebelușilor pierduți. 15 octombrie este o zi foarte specială pentru părinții de îngeri. Nu ați putut aștepta o zi sau două?”, a scris și Sarah Speller.

Citeste mai mult pe digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite