Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Furtunile au făcut ravagii în ţară: Acoperişuri smulse de vânt, copaci la pământ şi drumuri blocate

Acoperişuri smulse de vânt, copaci puşi la pământ şi drumuri blocate. Furtunile au făcut ravagii în mai multe județe din țară. Pompierii au fost chemaţi în ajutor în mai multe zone. Cele mai mari probleme au fost în Cluj, Targu Mureș, Argeş și Teleorman. 

Furtunile au făcut ravagii în ţară: Acoperişuri smulse de vânt, copaci la pământ şi drumuri blocate
Comentează 0

Pompierii din Cluj au primit zeci de apeluri. Mai multe subsoluri, grădini şi curţi au fost inundate. În Dej, vântul a pus la pământ copaci şi a smuls câteva acoperişuri.

Şi acoperişul unei şcoli din Gherla a fost avariat. 

Probleme au fost şi în Târgu Mureş, unde cel puţin 12 copaci au fost doborâţi în doar jumătate de oră. Unul dintre ei a căzut pe clădirea Spitalului TBC. 

A plouat torenţial şi în judeţul Braşov. Un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de mers a intrat într-un microbuz, pe DN1, la Perşani. Cinci oameni au ajuns la spital.

În Harghita, jandarmii au dat o mână de ajutor. Ei au intervenit la ieşirea din Băile Tuşnad înspre Bixad, pe drumul european 578 unde mai mulţi brazi căzuţi blocau şoseaua.

Probleme au fost şi în Teleorman. Mai mulţi copaci au fost rupţi şi au căzut pe carosabil şi trei acoperişuri au fost smulse.

În Argeş, mai multe drumuri au fost blocate de arborii doborâţi. În timp ce la Brădet un drum s-a surpat din cauza pietrişului adus de ape. 

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite