Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FotoClubPro Arad a vernisat aseară Salonul Internațional de Artă Fotografică

Anul acesta salonul, ajuns la a VIII-a ediție, a avut temă liberă, color și monocrom, iar cele mai bune lucrări au fost premiate cu medalii oferite de Image Collegue Society, Asociația Artiștilor Fotografi din România, Societatea Română de Artă Fotografică Dacica și de Asociația Fotografilor Profesioniști FotoClubPro Arad.

FotoClubPro Arad a vernisat aseară Salonul Internațional de Artă Fotografică
Comentează 0

O parte dintre câștigători a fost prezentă la deschiderea expoziției găzduită de sala Clio a Complexului Muzeal Arad. Artiști fotografi din străinătate, Austria și Japonia, precum și din țară, Oradea, Reșița și Timișoara, au sărbătorit acest eveniment alături de organizatori.

Despre lucrările expuse precum și despre importanța unui asemenea eveniment au vorbit Nelu Scripciuc, președintele FotoClubPro Arad și Călin Andra,, vicepreședintele FotoClubPro Arad și membru al juriului.

Președintele FotoClubPro Arad, Nelu Scirpciuc, a precizat: ”ne bucurăm că acum, după opt ani de la prima ediție, salonul se bucură de o participare numeroasă. De la un an la altul interesul artiștilor fotografi din diferite părți ale lumii este tot mai ridicat iar noi ne bucurăm că recunoașterea și protocoalele încheiate sunt tot mai importante. Pe această cale doresc să mulțumesc Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad și Complexului Muzeal Arad, pentru sprijinul acordat, precum și ICS, AAFR și SRAF sub al căror patronaj s-a derulat această ediție.”

Anul acesta cele mai bune 50 de lucrări premiate au fost cuprinse în catalogul salonului, ce a fost dăruit tuturor celor prezenți la vernisaj.

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite