Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Voluntarii demonstrează că se poate! Iată ce schimbări au făcut în prima zi de muncă la Secția ”Pediatrie 1”

Voluntarii înscriși la o acțiune de sprijinire a Secției ”Pediatrie 1” a Spitalului Județean, coordonată de Centrul Județean de Voluntariat Arad, au început să ajute la renovarea unor saloane în care sunt internați micii pacienți.

FOTO | Voluntarii demonstrează că se poate! Iată ce schimbări au făcut în prima zi de muncă la Secția ”Pediatrie 1”
Comentează 1

Totul a plecat de la proiectul ”Cutia cu Monede”, implementat de către Poliția Locală Arad și Centrul de Excelență Arad. În luna aprilie, la Secția de Pediatrie a ajuns mobilier nou achiziționat din sumele strânse în cadrul campaniei, iar acum, în luna mai, sprijiniți de sponsorii Rodspectra și Fluidix, voluntarii înfrumusețează saloanele.

Prin proiectul ”Cutia cu Monede” s-au achiziționat următoarele produse: 35 de noptiere (lavabile), 11 mese de înfășat sugarii (cu suprafață lavabilă, prevăzute cu saltea), opt dulapuri metalice cu două uși (pentru obiectele mamelor internate), cinci dulapuri metalice cu trei uși, trei mese de tratament din inox, două mese de tratament fixe, șase dulapuri pentru medicamente și două frigidere pentru medicamente.

Acțiunea de voluntariat, prin care condițiile pentru pacienți sunt îmbunătățite vizibil, va continua și în zilele de 19, 20 și 21 mai.

”Acest proiect s-a desfășurat pe parcursul a șase luni (noiembrie 2015 - mai 2016), timp în care am reușit să finalizăm tot ceea ce ne-am propus. Nu am fi putut realiza acest lucru fără sprijinul celor care s-au implicat în proiect, dar mai ales al sponsorului nostru principal - COMUNITATEA ARĂDEANĂ. De aceea, tuturor vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi în continuare”, a declarat Glad Varga, președintele Centrului Județean de Voluntariat Arad.

Galerie foto (46)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite