Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Foto Club Pro Arad a vernisat a X-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică

Foto Club Pro Arad a vernisat a X-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică
Comentează 0

  Anul acesta (2021) salonul s-a desfășurat într-un cadru mai restrâns respectând regulile de distanțare socială impuse.

Concursul a avut temă liberă, color și monocrom, iar cele mai bune lucrări au fost premiate cu medalii și mențiuni de onoare oferite de Image Collegue Society, Argus Photographic Society, Fotoclub Varadinum și de Asociația Fotografilor Profesioniști Foto Club Pro Arad.

Foto Club Pro Arad a sărbătorit a X-a ediție a salonului, realizând cu această ocazie medalii aniversare, care au fost oferite tuturor membrilor asociației. S-a oferit și trofeul aniversar pentru fotoclubul cu cei mai mulți artiști fotografi înscriși în concurs.

O parte dintre câștigători au fost prezenți la deschiderea expoziției găzduită de sala Clio a Complexului Muzeal Arad. Despre importanța unui asemenea eveniment au vorbit Nelu Scripciuc, președintele Foto Club Pro Arad și Călin Andra, vicepreședintele Foto Club Pro Arad. 

Președintele Foto Club Pro Arad, Nelu Scripciuc, a precizat că ”anul acesta ne bucurăm de ediția cu numărul zece a salonului care, deși se desfășoară sub restricțiile pandemiei, a reușit să coopteze artiști fotografi de pe toate continentele, cu lucrări de excepție. Ca de fiecare dată, a fost o adevărată provocare pentru juriu să decidă premianții acestei ediții deoarece am avut, în concurs, lucrări deosebite. Pe această cale doresc să mulțumesc Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad și Complexului Muzeal Arad pentru sprijinul acordat, precum și  ICS, ARGUS și VAR sub al căror patronaj s-a derulat această ediție.”

Și anul acesta fotografiile premiate au fost cuprinse într-un album al salonului, ce a fost oferit tuturor celor prezenți la vernisaj.

Expoziția poate fi vizitată până în data de 7 noiembrie.

Galerie foto (19)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite