Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fotbal școlar-Sărbătorirea a 50 de ani de la cucerirea Cupei UTA

Fotbal școlar-Sărbătorirea a 50 de ani de la cucerirea Cupei UTA
Comentează 0

 În 1970 au jucat în acea finală  școlile Generală 9 și Generală 4 . Trofeul a fost câștigat de Școala Generală nr. 9  cu 2-1.
 

Foști componenți ai echiplor au hotărât să sărbătorească împlinirea a 50 de ani de la acea întâlnire .Evenimentul va avea loc pe data de 26 martie, zi în care se va disputa și meciul internațional Islanda - România. Invitați vor fi și componenții celorlalte echipe școlare prezente în 1970 la Turneul final al fotbalului școlar, dotat cu Cupa UTA.
Un grup de organizatori s-au întâlnit aseară, la un local în vecinătatea Pieței M. Viteazu , grup din care au făcut parte foști fotbaliști componenți ai chipelor școlare din 1970.

Petre Botiș, Gheorghe Lazăr, Mircea Pecican ,Corneliu  Uțu Ardeu , Gheorghe Boldor și gazda înâlnirii, Ioan Topor, au pus la cale detaliile evenimentului din 26 martie.

Au mai fost invitați la acest ” consiliu” și alți foști fotbaliști precum, Marcel Coraș, Mihăiță Stanciu, Emil Szabo, Tomi Draia, Dorel Avram, Dan Leșanu, Aurel Lung, dar din motive diferite aceștia nu au putut fi prezenți.

La sărbătoriea celor  50 de ani de la cucerirea Cupei UTA, la fotbal școlar vor mai fi invitați de onoare, Emanuel Gherghel, Hristos Metcas precum si prof. Irina Kett Groza ( fosta dirigintă a echipei câștigătoare).

Evenimentul împreună cu vizionarea la Tv a  meciului Islanda -România din data de 26 martie se va desfășura la sediul Academiei de fotbal ” Sorin Botiș” (  Botiș Capitan's Dreams ) din cartierul Bujac

Următoarea întâlnire a grupului organizatoric  este programată pe data de 16 martie, ora 18 , la localul ”Cuibul Cocorilor”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite