Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sorin Botiș a făcut un cadou de început de toamnă tinerilor fotbaliști născuți în anii 2012-2013.

Sorin Botiș a făcut un cadou de început de toamnă tinerilor fotbaliști născuți în anii 2012-2013.
Comentează 0


Cu o săptămână înaintea sfârșitului de vacanță, fostul căpitan al UTA-ei, Sorin Botiș, a organizat Turneul ”Capitan's Cup” pe terenul Olimpiei Bujac , turneu la care au participat echipele Academia Brosovszky ( antrenor, Vasile Georgiu), AFC UTA ( antrenori, Tibi Țiganu și Diarra Abdoulaye) , Viitorul Arad ( antrenor,Casian Maghici) și Olimpia Bujac ( antrenor, Erik Wild).

Cei doi arbitri, Gabriel Hărduț și Cristina Tăutan au oficiat, cu zâmbetul pe buze , meciurile desfășurate pe două terenuri amenajate de-a latul terenului. Cu zâmbetul pe buze, pentru că nu puteai altfel, fiind în mijlocul ” piticilor” care s-au dăruit total în toate partidele.

Numeroșii părinți din tribune au fost pe aceeași lungime de undă cu odraslele lor din teren , răsplătindu-le generos cu aplauze și încurajări.

M-am gândit să ofer și  celor mai tineri  fotbaliști din Arad , posibilitatea de a juca organizat, de a socializa, de a se obișnui cu competiția . Pentru mulți dintre ei grădinița va fi schimbată cu școala și poate acest turneu să reprezinte  o amintire plăcută în viitor, ” a declarat Sorin Botiș, organizatorul competiției.

Ca urmare, premiile au fost egale pentru toți participanții. Diplome fără înscripția locurilor ocupate pentru fiecare echipă, medalii,dulciuri și răcoritoare, oferite la finalul turneului de către actualul căpitan al echipei UTA, Ciprian Rus.
 

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite