Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fostul căpitan și-a făcut datoria: Național Sebiș - FC Hunedoara 0-2

Fostul căpitan și-a făcut datoria: Național Sebiș - FC Hunedoara 0-2
Comentează 0

În acest week-end a început și noul sezon al Ligii a III-a a fotbal. Dacă CS Ineu a avut etapă liberă, Național Sebiș a debutat cu eșec. În fața celor de la FC Hunedoara, bancarii nu au strălucit, și au încasat primul gol în minutul 11, când Bozian, fostul căpitan al naționalului a transformat în gol pasa lui Drăgoescu. Neaclu trece pe lângă egalare, într-o primă repriză în care am mai coinsemnat accidentarea extrem de gravă a hunedorenului Ciumașu, a cărui diagnostic este crunt: dublă fractură de tibie și peroneu!!!

Ca în primul mitan, și startul reprizei secunde este decisiv: minutul 50, Bozian face faza din care Simionov marchează golul 2. Bancarii nu sunt capabili să reacționeze, Bozian fiind principala gură de tun a oaspeților. Chiar și când fundașul hunedoreann  Ciucurescu este eliminat, trupa lui Cojocaru nu poate nimic. Se termină 0-2 și sezonul se anunță dur pentru Sebiș.

Sebiș: Merșca – Rosenblum, Oiță (Stupu), Neacșu, Cherecheș – Avramescu (Ungur), Lazea (Stegaru) – Rus, Mihuța, Susan (Călin) – Velici.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite