Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nucă prea tare: CS Ineu - FC Hunedoara 1-3

După eşecul din Cupă, CS Ineu a dat de o nucă tare în această etapă. În urmă cu 2 rudne FC Hunedoara câştiga fără emoţii la Sebiş, lucru care s-a întâmplat şi azi în Ţara Zarandului. 

O nucă prea tare: CS Ineu - FC Hunedoara 1-3
Comentează 0

Doar 14 minute le-au trebuit hunedorenilor să deschidă scorul, marcator, fostul căpitan al Sebişului, Bozian. Tomuţ avea să semneze prima bună ocazie a gazdelor abia în minutul 57. Urmează Huţanu şi Bier care nu-l pot învinge pe portarul oaspeţilor din 2 şanse bune. Drăgoescu avea să facă 0-2 în minutul 61, după un corner bătut de acelaşi Bozian. Cu 10 minute înainte de final tresărire de orgoliu a ineuanilor, gol Filimon după o fază la care a mai luat parte Maşniţă. Din păcate, în minutele de prelungiri Hunedoara primeşte penalty, transformat de "bestia nera" Bozian. Eşec pentru Ineu, care rămâne cu 1 punct acumulat, după un joc în care cu puşin mai mult tupeu poate era rost de mai mult.

CS Ineu: Bujor - Kocsis (Filimon), Wild, Tudoroiu (Zdrenţan) , Hulbăr – Bier, Tomuț - Ciocan, Stănaia, Huțanu - Cioboată (Maşniţă). 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite