Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Forum Economic Internațional, în organizarea Patronatului Naţional Român şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”

În perioada 19-21 aprilie 2018, la Consiliul Județean Arad, sala Vasile Godiș, se va desfășura a doua ediție a Forumului Economic Internațional cu tema „Modernitatea, etica și reforma în dezvoltarea economică în context regional și international” premise, provocări, oportunități.

Forum Economic Internațional, în organizarea Patronatului Naţional Român şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”
Comentează 0

Evenimentul, organizat de către filiala Arad a Patronatului Național Român și Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din Arad, va găzdui reprezentanți ai mediului de afaceri și administrativ din România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria și Italia.

„Forumul își propune să fie o platformă de comunicare și schimb de experiență între firme din țările din estul și centrul Europei. Principalele domenii de participare sunt agricultura, producția alimentară, industria ușoară, industria lemnului, industria textilă și comerțul, iar o componentă importantă a Forumului va fi dialogul social transfrontalier”, a declarat Ciprian Demeter, președintele filialei Arad a Patronatului Național Român.

Dincolo de componenta economică, în cadrul Forumului vor fi abordate teme de mare actualitate dezvoltarea durabilă între statele vecine; problematica ocupări locurilor de muncă în zona de Vest a României; rolul diplomației în dezvoltarea economică; rolul mass-media asupra economiei; rolul eticii în mediul de afaceri; dimensiunea etica a omului de afaceri.

Până în data de 19 aprilie firmele ȋnregistrate ȋşi pot stabili ȋntâlniri de tip B2B cu ceilalţi participanţi. Aceste discuţii de afaceri vor avea loc ȋn data de 20 - 21 Aprilie, ȋn paralel cu lucrările conferinţei, ȋn spaţii special amenajate ȋn acest scop. În cazul în care instituția/ firma dumneavoastră își manifestă disponibilitatea de a participa la acest forum, vă rugăm să ne tansmiteți pe mailul patronat90.arad@yahoo.com.

Forumul vă oferă posibilitatea schimbului de idei, partajării soluţiilor, serviciilor şi produselor dumneavoastră cu ceilalţi participanţi, atât companii românești cât şi internaţionale şi descoperirii de noi oportunităţi de afaceri şi parteneri.

Sub auspiciile Forumului va avea loc și lansarea a două volume semnate de prof. univ. dr. Andrei Marga și prof. univ. dr. Vasile Morar și va fi prezentat de către prof. univ. dr. Gheorghe Schwartz, va avea loc vineri 20 aprilie 2018, de la ora 15.00.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite