Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Florin Piersic, DECORAT de preşedintele Iohannis, în ziua în care a împlinit 80 de ani

Actorul Florin Piersic a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis în ziua în care a împlinit 80 de ani.

Florin Piersic, DECORAT de preşedintele Iohannis, în ziua în care a împlinit 80 de ani
Comentează 0

Preşedintele României a semnat miercuri, 27 ianuari, decretul de decorare a actorului Florin Piersic, chiar în ziua în care acesta a sărbătorit împlinirea vârstei de 80 de ani.

"În semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea, înțelegerea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale și cinematografice și a tinerelor talente, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Național "Steaua României" în grad de Ofițer domnului Florin Piersic", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Florin Piersic a vorbit despre viaţa sa, despre prietenii plecaţi prea devreme şi despre speranţă. Glasul îi tremură, iar lacrimile îi inundă ochii într-un interviu excepţional şi încărcat de emoţie.

Marele actor împlineşte pe 27 ianuarie vârsta de 80 de ani şi mărturiseşte că nu ştie când au trecut anii. Pentru a evita să pronunţe "80 de ani", maestrul spune că împlineşte de "4 ori 20 de ani".

"Mă întristează că trec anii prea repede. Nu pot să îmi imaginez că pe 27 ianuarie 2016 împlinesc de 4 ori 20 de ani. O spun pentru că mi-e greu să spun 80. Că atunci când spun 80 îmi vine să mă împuşc, dar nu am gloanţe. Nu îmi vine să cred că au trecut anii aşa de repede", spune Florin Piersic.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide