Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finanțări pentru extinderea rețelei de apă la Beliu și reabilitarea unor drumuri în comuna Brazii

Emanuel Horhat-Coraș, primarul comunei Beliu, a semnat, astăzi, la Ministerul Dezvoltării un contract de finanțare pentru extinderea rețelei de apă. De asemenea, Nicușor Vesa, primarul comunei Brazii a semnat un contract de finanțare pentru reabilitarea unor drumuri. 

Finanțări pentru extinderea rețelei de apă la Beliu și reabilitarea unor drumuri în comuna Brazii
Comentează 0

„Astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am semnat alături de domnul ministru Adrian Veștea contractul de finanțare ,,Extindere rețea de alimentare cu apă în comuna Beliu, județul Arad", în valoare de 5.926.926,99 lei. Prin această investiție se va introduce apă potabilă în loc. Beliu (străzile unde nu există rețea de apă), Benești, Bochia și Secaci.

Am discutat cu domnul ministru, alături de parlamentarii Glad Varga și Ioan Cristina, despre celelalte investiții care le avem în lucru (introducerea gazului, modernizarea pieței agroalimentare, extinderea rețelei de canalizare), iar domnul ministru ne-a asigurat de tot sprijinul. Doamne ajută!”, a scris pe Facebook primarul comunei Beliu.

Mai trebuie spus că la Brazii urmează să fie reabilitate mai multe drumuri comunale, primarul Nicușor Vesa semnând un contract de peste 8,6 milioane de lei, în acest sens. 

„Astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, am semnat, alături de domnul ministru Adrian Veștea, contractul de finanțare ,,Reabilitare drumuri comunale Buceava-Șoimuș, Secaș și Iacobini", în valoare de 8.650.316,33 lei. Lucrările vor începe în curând, licitația a fost făcută și există constructor. Doamne ajută!”, a scris pe Facebook Nicușor Vesa.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite