Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fete și mașini modificate la Drag Racing Arad - 2022

Fete și mașini modificate la Drag Racing Arad - 2022
Comentează 4

Sâmbătă, 2 Iulie, pe Aeroportul din Arad s-a dat startul primei ediții din acest an a Campionatului de Drag Racing al României, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a Federației Române de Motociclism.

S-au prezentat 94 de concurenți pregătiți să se ia la întrecere, dintre care 30 de concurenți sunt din afara țării, fiind pentru întâia oară când participă un număr atât de mare de străini.

Se pare că explicația este dată de aderența excepțională a pistei de pe Aeroportul Arad, care PISTĂ îi atrage pe toți cei pasionați de mașini și motociclete să vină la acest eveniment și să-și ”arate mușchii mașinilor” și, dacă se poate, să și bată niște recorduri.

Așa că azi, sâmbătă, s-a concurat pentru calificări până la ora 18,00, și la fel va fi și mâine, duminică, până în jurul prânzului.

Asta presupune că la start în calificări s-au aliniat toate tipurile de mașini, căci nu contează cine cu cine ”se aliniază”, pentru că fiecare mașină concurează pentru a scoate un timp foarte bun în vederea intrării în finale.

Iar în finalele de duminică vor intra cele mai bune 8 mașini din fiecare grupă.

”Sunt foarte mulțumit de participarea arădenilor în număr atât de mare, căci, din cauza caniculei nu mă așteptam la un public atât de numeros până la această oră (15,00), când cred că avem peste 1.000 de spectatori. Din punct de vedere logistic noi ne-am luat toate măsurile de precauție, am adus și un cort de Crucea Roșie și avem și Ambulanța și Pompierii alături de noi și vă așteptăm și mâine la finale”, a precizat sufletul competiției, de-acum faimos și la Arad, Bogdan Niculescu.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (195)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite