Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivitate de absolvire online pentru elevii de a XII-a de la Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” (FOTO)

Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” au avut, astăzi, parte de o festivitate de absolvire memorabilă. Asta, în condițiile în care cei 117 absolvenți și-au dat întâlnire online cu profesorii lor.

Festivitate de absolvire online pentru elevii de a XII-a de la Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” (FOTO)
Comentează 2

A fost un eveniment cu de toate, s-a ascultat Gaudeamus, s-a strigat catalogul, au vorbit diriginții și reprezentanții celor patru clase de a XII-a, președintele Consiliului Școlar al Elevilor, directorul Sorin Haiduc, șefa de promoție, Mara Haiduc, care a terminat cu media 9,96, au fost felicitați absolvenții care au primit virtual „Diploma de fidelitate” și cum era de așteptat au apărut și lacrimi, atât în ochii elevilor, cât și în cei ai dascălilor.

Directorul Sorin Haiduc susține că ideea organizării unei festivități online a apărut în urmă cu câteva zile, pentru că un astfel de eveniment nu putea să nu treacă nemarcat. „A fost o festivitate interesantă și emoționantă. Am văzut emoția în ochii copiilor. A fost mai emoționant decât ne-am așteptat”, ne-a declarat imediat după terminarea festivității, vizibil emoționat, directorul Sorin Haiduc. „Diriginții au strigat acum catalogul pentru ultima oară, astfel încât toți elevii și-au auzit numele. Au fost afișate fotografii cu fiecare clasă în parte realizate la începutul anului, înainte de pandemie. A fost pusă o înregistrare emoționantă realizată de absolvenții de anul trecut, iar cei 34 de absolvenți de anul acesta care au parcurs toți cei 12 ani de școală la Colegiul Național «Preparandia – Dimitrie Țichindeal» au fost felicitați. Deși nu știam la ce să ne așteptăm, a fost un eveniment cu totul și cu totul deosebit. A fost un eveniment emoționat, care a încercat să suplinească, măcar în parte, festivitatea care ar fi trebuit să fie organizată astăzi la școală”, a mai spus directorul Sorin Haiduc.

Galerie foto (19)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite