Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

REMARCABIL: Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal”, între primele ZECE licee din ţară

Potrivit platformei bacplus.ro, care a făcut un top al liceelor din ţară în funcţie de rezultatele obţinute de elevi la examenul de bacalaureat de anul acesta, Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal” se află în primele zece din ţară.

REMARCABIL: Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal”, între primele ZECE licee din ţară
Comentează 6

Cu o medie de 9,11 şi un procent de reuşită de 100%, Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal” se află astfel alături de colegii de renume din România, cum ar fi Colegiul Naţional Iaşi, Colegiul Naţional „Sfântu Sava”, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Naţional „Tudor Vianu” şi Colegiul Naţional „B. P. Haşdeu” ca să dăm doar câteva exemple.

De remarcat că elevii de la Peda au avut cele mai bune rezultate din vestul ţării, în topul realizat de bacplus.ro fiind urmaţi de elevii de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” Oradea, pe locul 13; Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timişoara, pe locul 15; Colegiul Naţional „Constantin Diaconovici Loga”; pe locul 19 şi Colegiul Naţional „Moise Nicoară”, pe locul 26, cu o medie generală de 8,93 şi un procent de reuşită de 98%.

„Clasarea între primele 10 licee din țară după mediile de la bacalaureat, în compania unor licee de mare renume, este o performanță excepțională pentru colegiul nostru. Însă nu este deloc întâmplătoare. Este rezultatul muncii unei generații deosebite de absolvenți și a profesorilor care i-au pregătit cu abnegație și dăruire. Și este, deopotrivă, și efectul mediului educațional creat cu migală în timp, în care elevii, cadrele didactice și părinții formează o comunitate ce are ca scop primordial buna stare emoțională a copiilor. Rezultatele școlare excelente sunt o consecință a acestui fapt. Ne dorim să preluăm copii buni pe care să îi facem foarte buni, să adăugăm valoare în formarea și educarea lor, astfel încât să devină oameni de caracter, echilibrați și astfel, pregătiți pentru viitor.

Doresc să îi felicit și le și să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest rezultat: absolvenților, familiilor lor, diriginților, și întregii echipe din  Preparandia arădeană”, a declarat Sorin Haiduc, directorul Colegiului Naţional „Preparandia-Dimitrie Ţichindeal”. 

Intraţi AICI pentru a vedea topul celor mai bune licee din România.

Sursa foto: Facebook Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite