Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă începe APĂSAT cu STÂNGUL: FC Argeş – UTA 2-0

Cu un nou antrenor, Ilie Poenaru, cu un nou căpitan, Claudiu Keşeru, dar şi cu alte noutăţi în lot, UTA începe cu stângul Superliga, făcând un pas apăsat chiar. Deplasarea din această seară, din Trivale, ne-a arătat o echipă arădeană fără niciun orizont, care în ciuda celor câteva ocazii pe care le-a avut, s-a lăsat dominată de o echipă gazdă care şi-a dorit mai mult să câştige, şi când spunem acest lucru nu este niciun clişeu.

În ceea ce-l priveşte pe fostul stelist Keşeru, un atacant cu nume în atât în Liga I, cât şi în campionatul Bulgariei, trebuie spus că nu a reuşit astăzi decât să se facă remarcat prin absenţa din joc, nereuşind să se integreze în jocul echipei care l-a ales să-i fie căpitan.  În rest, la sfârşitul partidei, după un joc slab de tot, nu ne-a rămas decât să ne bucurăm că scorul nu a luat proporţii.

Bătrâna Doamnă începe APĂSAT cu STÂNGUL: FC Argeş – UTA 2-0
Comentează 1

Din păcate, meciul a început cum nu se poate mai prost pentru UTA, gazdele reuşind să deschidă scorul încă din minutul 2. După o aruncare de la margine, albanezul Hoxallari deviază cu capul în dreapta, Vukcevic este visător şi dă pe lângă minge, astfel că Dorian Bertrand rămâne singur în 10 metri și-l execută sumar pe Iacob cu un șut la colțul lung. Practic partida începe cu scorul de 1-0 pentru Argeş. UTA încearcă să revină în joc, dar nu prea reuşeşte. În minutul 8, Miculescu intră în unghi, șutează, însă Greab respinge cu piciorul. Minutul 21 vine cu o nouă ocazie pentru FC Argeş. Autorul golului șutează cu stângul la colțul scurt. Florin Iacob este de data aceasta la post şi trimite în corner. Patru minute mai târziu, gazdele aveau posibilitatea să înscrie de două ori.  Njike șutează, Iacob se opune, dar balonul este preluat de Calcan. Acesta trage, dar din fericire pentru noi nu nireşte spaţiul porţii. În minutul 37, Hoxkhallari este la... o lovitură de cap de egalare, dar trimite prea slab spre poarta lui Greab, iar peste două minute, Bertrand este din nou periculos pentru poarta lui Iacob, după ce trage la colțul lung.

O nouă repriză, un nou gol pentru FC Argeş

În repriza secundă, FC Argeş continuă să fie echipa mai bună, domină jocul şi îşi majorează avantajul de pe tabelă, în minutul 54. Acelaşi Dorian Bertrand reia pe jos o centrare a lui  Jakolis şi îl învinge din nou pe Iacob. UTA încercă să reducă din handicap, iar trei minute mai târziu, Vukcevic trage de la distanță, dar balonul este respins în corner. În minutul 75 însă, lui Iacon îi trece glonţul pe la ureche. Meza Colli trage puternic din 30 de metri, dar portarul UTA-ei reuşeşte un plonjon de zile mari şi respinge în bară. Tot gazdele sunt cele care au o nouă ocazie în minutul 90+4, Njike şutează puternic de la distanță, dar Iacob respinge în lateral.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise în teren de cei doi principali, Andrei Prepeliţă, respectiv Ilie Poenaru.

FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevic – Meza Coli, Njike – Jakolis (Donisa), Calcan (Raynov), Betrand (Turda)  – Ișfan. Pe bancă: Straton – Turda, Raynov, Vianna, Dobrosavlevic, Celestine, Alceus, Donisa, Covaci.

UTA: Iacob – Vukcevic (Erico), Benga, Hoxhallari, Dobrescu (Şteau) – Batha (Isac), Matei (Cascini) – Miculescu, Ubbink (Stahl), Otele – Keseru. Pe bancă: Balauru – Maxim, Erico, Isac, Cascini, Șteau, Negoescu, Stahl, R. Pop.

Partida a fost arbitrată Marcel Bîrsan (la centru) – Vasile Marinescu, Adrian Vornicu (la cele două tuşe), iar arbitru de rezervă, Andrei Moroiță, în timp ce în camera VAR au fost Bogdan Dumitrache și Sebastian Gheorghe, observatorii fiind Alexandru Deaconu (FRF) şi  Marian Bucurescu (LPF).

Sursa foto: captură video Digi Sport                       

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite