Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Extremistul maghiar care plănuia să detoneze o bombă la Târgu Secuiesc, reţinut pentru 24 de ore. Soţia lui denunţă "modul inuman" în care a fost tratat de autorităţi

Beke Istvan Attila, extremistul maghiar care intenţiona să detoneze un dispozitiv exploziv improvizat la manifestația de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc, a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat DIICOT.

Extremistul maghiar care plănuia să detoneze o bombă la Târgu Secuiesc, reţinut pentru 24 de ore. Soţia lui denunţă
Comentează 1

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  B. I. A. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de acțiuni împotriva ordinii constituționale și nerespectarea regimului materiilor explozive, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Beke Istvan Attila va fi dus la Curtea de Apel București cu mandat de arestare preventivă pe 30 de zile.

Soţia lui Beke Istvan Attila, extremistul maghiar care voia să detoneze o bombă de Ziua Naţională a României, s-a plâns pe pagina ei de Facebook de "modul inuman" în care acesta a fost tratat de autorităţile române, vorbind despre o "traumă sufletească şi o teroare pentru suflet". 

"L-au luat în mod inuman, după ce l-au lăsat nemâncat toată ziua, l-au interogat toată noaptea. Nu au asigurat deloc traducere, toate procesele verbale au fost făcute în limba română şi nu l-au lăsat pe avocatul lui să meargă cu el", a scris soţia lui Beke Istvan.

sursa: antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite