Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O minoră din Arad a fost violată de tatăl ei

O minoră din Arad a fost violată de tatăl ei
Comentează 0

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au solicitat Judecătoriei Ineu arestarea preventivă a inculpatului Strat Giorgică sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Judecătoria Ineu a admis propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu şi a dispus  arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile.

“Inculpatul Strat Giorgică în noaptea de 31.08/01.09.2015 în jurul orelor 01.45, prin ameninţare cu un cuţit, a tras-o de mână pe  fiica sa minoră S.M.G., în vârstă de 17 ani, în grădina casei din localitatea Moroda, unde, prin constrângerea acesteia prin acte de violenţă a întreţinut cu ea un act sexual oral. În urma violenţelor exercitate asupra persoanei vătămate pentru realizarea actului sexual, aceasta a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite