Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Luat pe sus de mascaţi. Un arădean a obligat două tinere să se prostitueze în Occident

Luat pe sus de mascaţi. Un arădean a obligat două tinere să se prostitueze în Occident
Comentează 0

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au descins în această dimineaţa la locuinţa unui arădean bănuit că ar fi exploatat pe teritoriul Austriei şi Franţei două tinere recrutate din România.

“La data de 25 august a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Arad au efectuat o percheziţie la locuinţa unui bărbat, de 34 de ani, din Arad, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

Din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi recrutat din Arad două tinere, de 19 şi 20 de ani, pe care le-ar fi transportat pe teritoriul Austriei şi Franţei, unde le-ar fi obligat să practice prostituţia.

Victimele ar fi fost exploatate pe stradă sau  în localuri de noapte din localităţile Salzburg şi Beziers, iar banii obţinuţi din practicarea prostituţiei ar fi fost însuşiţi în totalitate de cel în cauză”, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Bărbatul  a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite