Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expozitia Salonul de Vară al Asociatiei „Ion Andreescu” la Sala CLIO

Expozitia Salonul de Vară al Asociatiei „Ion Andreescu” la Sala CLIO
Comentează 0

Expozitia Salonul de Vară organizată de Asociatia „Ion Andreescu” Arad în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, este un eveniment mult așteptat de către membrii asociației deoarece le  oferă posibilitatea de a veni in fața publicului arădean cu noile lor creații, într-un spațiu organozat.

In cadrul acestui eveniment și-au dat întâlnire 44 de artiști plastici iar pe simezele Sălii Clio publicul poate admira 80 de lucrări de artă plastică, tot in cadrul aceastei manifestari artistice  pot fi vizionate pe stative, două lucrări de sculptură.

Tehnicile de realizare folosite de artiștii expozanti  la crearea acestor lucrări de artă plastică sunt:  ulei și acrilic pe pânză, pe carton și pe lemn, pastel, acuarelă, pictură pe sticlă, grafică, mozaic în semințe, metaloplastie în cupru dar și sculptură în ipsos și ciment.

Expoziția nu impune o temă anume, astfel artiștii sunt liberi să aleagă fiecare tematica dorită. Se regăsesc printre lucrările expuse tematici ca portretul, peisajul, natura statică, citadine  și abstract.

Debutează alături de noi cu două lucrări, artistul plastic Emil Iancu.

Pentru cei care l-au cunoscut pe regretatul artist plastic  din Șiria Dorin Lihor, vor putea viziona în cadrul expoziției, două lucrări de artă plastică, realizate în ultima perioadă din viață.

Multitudinea de tehnici de abordare in arta plastică dar și varietatea tematică, ofera expoziției o notă deosebită prin care sperăm să satisfacem gustul publicului iubitor de artă.

Expoziția poate fi vizitată până în data de 16 august.

 

Kovats Daniela

Galerie foto (37)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite