Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Europarlamentarul Gheorghe Falcă invită tinerii arădeni să se înscrie la un stagiu de practică de cinci luni la cabinetul său!

Europarlamentarul Gheorghe Falcă lansează o invitație tinerilor arădeni care își doresc să învețe ce înseamnă să lucrezi într-o instituție europeană. Termenul limită de depunere a aplicațiilor pentru un stagiu de cinci luni, în perioada octombrie 2020-februarie 2021 este 30 iunie 2020.

Europarlamentarul Gheorghe Falcă invită tinerii arădeni să se înscrie la un stagiu de practică de cinci luni la cabinetul său!
Comentează 0

„Consider că Europa are nevoie de tineri! De aceea, am început o campanie de recrutare a doi tineri stagiari care să lucreze în cabinetul meu parlamentar. Stagiile sunt plătite, iar durata lor este de cinci luni. Cei interesați să lucrăm împreună îi rog să trimită la adresa de mail MEP@gheorghefalca.eu următoarele documente: un CV și foto şi o scrisoare de intenție de minimum 2000 de caractere (o pagină A4)”, a declarat europarlamentarul Falcă.

Condițiile necesare pentru a aplica la stagiul de practică sunt următoarele:

• vârsta de peste 18 ani;

• să cunoașteți o limbă străină;

• diplomă (diplome) la nivel universitar;

• cazier judiciar eligibil;

• să nu fi lucrat mai mult de două luni consecutive în cadrul unei instituții sau organism al UE;

• să nu fi efectuat o vizită de studiu în secretariatul Parlamentului European cu șase luni înainte de începerea stagiului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite