Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Europarlamentare și referendum 2019: arădenii au început să meargă la vot. Vezi prezența la urne în timp real

A venit momentul adevărului pentru, poate, cele mai așteptate alegeri europarlamentare de până acum. Asta, în condițiile în care votul de astăzi reprezintă o piatră de încercare pentru clasa politică din România profund antagonizată.

Europarlamentare și referendum 2019: arădenii au început să meargă la vot. Vezi prezența la urne în timp real
Comentează 0

Atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendumul pentru Justiție convocat de președintele Klaus Iohannis urnele s-au deschis la ora 7 și urmează să se închidă la ora 21.

Având în vedere că prezența la urne este foarte importantă, Biroul Electoral Central oferă, în premieră, date în timp real cu privire la acest aspect. Intrați aici pentru a vedea care este prezența la această oră: https://prezenta.bec.ro/.

De remarcat că la două ore de la începerea procesului de vot, prezența la nivel național era de 3,67%, iar în ceea ce privește Aradul era de 3,48%. Asta, în condițiile în care, în cele 437 secții de votare sunt înscriși 388.993 alegători. Până pușin după ora 9, au votat 11.834 alegători înscriși pe listele permanente, 2.053-pe liste suplimentare și unul care a solicitat urna mobilă.

Citește și: https://www.arq.ro/peste-389000-de-aradeni-sunt-asteptati-duminica-la-alegerile-europarlamentare-si-referendum/27936

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite