Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Energicul și pasionalul Marte intră în Gemeni. Viața zodiilor se schimbă RADICAL - episoade negre

Primăvara începe cu un eveniment astrologic semnificativ. Planeta Marte va tranzita zodia Gemeni pe data de 3 martie 2021, iar energia acestei mișcări cosmice se va resimți în viața fiecărei zodii.

Energicul și pasionalul Marte intră în Gemeni. Viața zodiilor se schimbă RADICAL - episoade negre
Comentează 0

Timpul poate părea că trece incredibil de repede în timpul acestei conjuncții astrologice. Marte simbolizează inteligența, limbajul și logica, în timp ce semnul astrologic al Gemenilor este un as în tainele comunicării, ceea ce deschide noi căi de apropiere pentru zodii.

Nativii vor simți nevoia de a vorbi deschis despre probleme și de a analiza cu atenție fiecare aspect al unei situații, înainte de a lua o decizie. Însă, Marte în conjuncție cu zodia Gemeni mai înseamnă și apariția unor episoade negre în viața zodiilor, precum furturi, trădări sau înșelăciune.

Berbec

Va fi o perioadă confuză pentru tine, iar toate această furie interioară pe care o resimți este cauzată de o dezamăgire din viața de cuplu. Planeta Marte se află în spatele izbucnirii conflictului, însă influența zodiei Gemeni te va ajuta să te aduni, să iei o gură de aer și să mergi mai departe cu forțe proaspete. Sunt șanse mari ca la finalul acestei experiențe să ai parte și de o surpriză amoroasă, astfel încât să uiți complet de toată suferința. Citește continuarea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite