Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eli Laslean, Designerul Primei Doamne a României, deschide un centru educativ la Arad 

 Eli Laslean, Designerul Primei Doamne a României, deschide un centru educativ la Arad 
Comentează 0

Eli Laslean este economista care a indraznit sa viseze frumos, a avut curajul sa faca antreprenoriat in Romania pe zona de fashion iar acum, dupa aproape 30 de ani, se poate mandri cu o cariera de succes, brandul ELLIS lansat de ea la Arad in 1991 fiind indragit si preferat de femeile deosebite care i-au purtat si cumparat creatiile.

"De la mama mea am invatat sa manuiesc acul si ata, foarfecele ... am invatat sa cos, sa tricotez, sa crosetez, sa creez frumuseti. Din mânuțele mele s-au nascut mici opere de arta, de care imi amintesc cu drag ... In scoala am invatat sa cos la masina si am descoperit satisfactia de a fi harnica, in orele de atelier ... apoi am cautat tipare in Revista Burda si am inceput sa-mi fac primele hainute ... De la prima rochita croita pe podeaua camerei mele si pana la rochiile Primei Doamne a țării, aplaudate de Brigitte Macron, a fost cale lunga ... Despre acest drum si cum se poate ajunge la succes imi propun sa le povestesc copiilor, tinerilor, sa-i inspir pe cei care isi doresc un SUCCES autentic in viata si cariera ".

ELLI's Cool este proiectul meu de suflet, pe care l-am gandit si l-am testat in ultimii ani.Tinerii acestei tari sunt minunati și am mare incredere in ei. Trebuie doar sa le oferim sansa de a descoperi ceea ce le place, ce ii fascineaza, care este talentul lor. Asta isi propune acest proiect: sa-i inspire pe tineri in a-si descoperi vocatia, iar prin activitatile lucrative să-și manifeste creativitatea.

ATELIERELE ELLI's Cool vor fi Ateliere de Creativitate, de Originalitate sau de Maiestrie ... Noi ii vom initia in ARTA FRUMOSULUI. Care sunt aceste ateliere?

- Desen si Pictura 

-Design Vestimentar

-Modeling 

-Stil personal 

-Cusut manual , tricotat , crosetat 

-Bune mariere 

-Educatie Financiara 

Proiectul Presedintelui Iohannis, ROMANIA EDUCATA,  mi-a dat curaj sa ies public si sa anunt acest nou proiect ELLI's Cool, pe care l-am gandit in completarea cunostintelor pe care copiii le primesc in scoala.Vom avea parteneriat cu Facultatea de Design dar si cu Colegiul Moise Nicoara si alte licee din Arad .

Lansez pe acesta cale o invitatie catre toti agentii economici dar si către persoanele fizice care doresc sa sprijine acest proiect, sa se implice in educatia prin munca a tinerilor, sa ne fie alaturi !

Cu deosebita consideratie , 

 

Eli Laslean

 

Galerie foto (27)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite