Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eli Lăslean, printre cele mai apreciate prezențe la Gala Premiilor Femeia Anului 2015

 Eli Lăslean, printre cele mai apreciate prezențe la Gala Premiilor Femeia Anului 2015
Comentează 1

Designerul arădean, Eli Lăslean, printre cele mai apreciate prezențe, la Gala Premiilor Femeia Anului 2015, organizată de revista Avantaje !

Invitată la cea de a XVIII-a ediție a Galei Premiilor Femeia Anului, organizată, aseară, de revista Avantaje, Eli Lăslean, a impresionat prin eleganță și simplitate.

Într-o rochie fucsia, care i-a scos în evidență silueta, designerul arădean a strălucit la evenimentul monden, care promovează valorile autentice și la care au participat celebrități și persoane care desfășoară activități caritabile.

 Revista Avantaje a acordat opt premii  la tot atâtea categorii, la care au concurat femeile de succes din diverse domenii, precum promovarea și apărarea drepturilor copilului, a drepturilor femeii, implicare și responsabilitate socială, excelență în journalism social, prevenirea violenței asupra femeii, ambasador al artei românești peste hotare.

Printre vedetele prezente la evenimentul de interes, din capitală, considerat unul dintre cele mai longevive pe piața media,  s-au numărat Diana Șucu, Iuliana Tudor, Melania Medeleanu, Bianca Brad, Ilinca Vandici, Teo Trandafir.

Foto: SERGIU MIHALCEA

C. P.

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite