Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elevii și consilierii municipali liberali iau atitudine (FOTO)

Elevii și consilierii municipali liberali iau atitudine (FOTO)
Comentează 1

         Săptămâna trecută, în cadrul rețelei de socializare Facebook, au fost postate câteva poze făcute în zona podului C.F.R. de pe malul Mureșului din Micălaca. În acele poze se semnala prezența nenumăratelor PET-uri și resturi menajere aruncate pe mal.

         În urma fotografiilor au existat și reacții imediate. Cătălin Filea, președintele Clubului Elevilor Liberali (C.E.L.) din Arad, a luat atitudine organizând alături de voluntari și consilierii municipali Lucian Riviș-Tipei și Bogdan Boca, o acțiune de ecologizare a zonei. Acțiunea a avut loc joi, 24.08.2016, iar în decurs de 2 ore s-au strâns peste 20 de saci de deșeuri.

         “Imediat după ce am văzut pozele postate pe Facebook mi-a venit ideea să-mi strâng prietenii și colegii pentru o acțiune de ecologizare. Acțiunea a fost susținută și sprijinită de  colegii mei, consilierii Bogdan Boca și Lucian Riviș-Tipei” a declarat Cătălin Filea, președintele Clubului Elevilor Liberali din Arad.

           “După ce mi-a fost prezentată situația, am participat la acțiunea de ecologizare a zonei, realizând că problema este mult mai gravă și că deși s-au strâns peste 20 de saci de deșeuri, zona tot nu este curățată decât în parte, motiv pentru care vom reveni până când vom reuși să o ecologizăm în totalitate” a declarat Bogdan Boca, consiler local municipal și președintele Organizației Municipale a TNL Arad.

             “Am participat cu dragă inimă la această acțiune, în primul rând datorită acestor tineri care au decis să treacă dincolo de un simplu <> pe Facebook la implicare efectivă. Îi felicit pe tinerii care alături de Cătălin Filea ne-au arătat că implicarea și luarea de atitudine sunt soluțiile problemelor din comunitatea noastră. Din păcate, municipalitatea nu poate interveni în zonă deoarece aria este administrată de Apele Române, însă împreună cu Bogdan Boca și Cătălin Filea vom încerca remedierea situației” a declarat Lucian Riviș-Tipei, consilier local municipal și Prim-vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Arad.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite