Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

El este omul care a vizitat toate cele 198 de ţări ale lumii. ROMÂNIA, prima lui recomandare FOTO

Gunnar Garfors este un norvegian în vârstă de 37 de ani, care a călătorit în toate cele 198 de țări ale lumii.

El este omul care a vizitat toate cele 198 de ţări ale lumii. ROMÂNIA, prima lui recomandare FOTO
Comentează 0

Întrebat de Business Insider care este țara în care i-a plăcut cel mai mult, Garfors s-a eschivat și a spus că preferă să aleagă 12 state din care s-a întors cu cele mai frumoase amintiri. Prima dintre destinațiile recomandate este România.

"Transilvania – cunoscută mai ales pentru castelele sale, munți și, desigur, Dracula – te va uimi. Să nu uităm însă de petrecerile din capitala București. Iar românii chiar știu să facă bere", a spus Gunnars Garfors.

O altă recomandare a lui Gunnar Garfors este Madagascar. "Este clar că francezii au „vizitat” aceste locuri (referire la dominația franceză asupra Madagascarului, încheiată abia în 1960 – n.r.). Mâncarea din Antananarivo este una de clasă mondială, până la primirea notei. Vei avea impresia că au uitat să treacă mare parte din produsele pe care le-ai comandat", a mai spus el, uluit de prețurile mici din restaurante. "Litoralul, lemurienii și baobabii te vor uimi cu siguranță", a adăugat Gunnar.

Islanda este și ea prezentă pe lista de recomandări, norvegianul fiind fascinat de izvoarele fiebinți din acest stat nordic. "Știți acea insulă imensă din mijlocul Atlanticului? Ea rezistă de milioane de ani vânturilor și valurilor. Ia-ți costumul de baie cu tine, te vei bucura de o apă încălzită natural la 40 de grade Celsius, asta în timp ce părul tău va îngheța, acoperit de zăpadă. Ireal".

Pe lista lui Gunnar se mai află Vietnamul, Kîrghistan, Kiribati, Noua Zeelandă, Nicaragua, Sierra Leone, Dominica, Norvegia şi Uruguay.

Gunnar în Peru, la Machu Pichu:

Gunnar la graniţa iraniană:

Gunnar la Herat, în Afghanistan:

Gunnar în Antarctica:

Gunnar a băut în Benin bere Obama:

Gunnar la Punta Cana, în Republica Dominicană:


Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite