Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eficiența energiei din surse regenerabile, dezbătută la CCIA Arad

Eficiența energiei din surse regenerabile, dezbătută la CCIA Arad
Comentează 0

Metode alternative de producere a energiei, soluții pentru protejarea împotriva fluctuației în ceea ce privește prețul gazului și reducerea cheltuielilor de consum, acestea au fost subiectele forumului organizat ieri, 3 septembrie 2015, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Forest and Biomass Services Romania S.A. și a avut un caracter interactiv, cei prezenți adresând întrebări legate de eficiența producerii energiei din biomasă, precum și de tot ceea ce ține de investiţii în surse alternative de energie.

Participanții au demonstrat un interes major asupra metodelor de producere a energiei verde, care sunt deosebit de prietenoase cu mediul și la mare căutare în alte țări. În Belgia, Austria, Germania și alte state europene, acest gen de business este foarte exploatat. Și România are un astfel de potențial, iar partenerii de la Forest and Biomass Services Romania S.A. au evidențiat clar în prezentarea lor faptul că țara noastră este un punct strategic care poate susține astfel de proiecte”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Cei interesați de subiect pot transmite întrebări pe adresa oficială a CCIA Arad: ccia@ccia-arad.ro, iar acestea vor fi înaintate partenerilor și specialiștilor în domeniu.

BIROUL DE PRESĂ AL CCIA ARAD

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite